Programi intensiv per Anglisht

per Student Master

Ofrojme kurse pergatitore per mbrojtjen nderkombetare te gjuhes Angleze.Keto kurse zhvillohen sipas kerkesave te te interesuarve duke percaktuar oraret dhe intensitetin e tyre.Kurset ofrohen nga eksperte te fushes me nje eksperience te gjate ne pergatitjen e studenteve per keto nivele gjuhesore.

Cambridge ESOL Courses:PET,FCE,CAE,CPE

PEARSON Tests of English for all levels.

IELTS Preparation Course

SAT Preparation Course

TOEFL Preparation Course

TOEIC Preparation Course