Kurse Anglisht per te rritur

Te rriturit gjithmone gjejne tek ne kursin e pershtatshem per tu aftesuar ne njohurite e gjuheve te huaja.Metoda bashkekohore qe mbulojne gjithe aspektet e jetes.

ENGLISH UNLIMITED,botim i Cambridge University Press,eshte nje metode per te rritur qe pergatit studentet per te perdorur anglishten ne menyre te pavarur per komunikim global.

ENGLISH UNLIMITED perfshin nivelet nga A1 Starter deri ne C1 Advanced dhe cdo nivel realizohet me 40-45 seanca nga 90 minuta. 

Regjistrimet per te rriturit jane te hapura ne cdo kohe,ndaj mos ngurroni te na kontaktoni sepse ka gjithmone nje grup gati per ju.