Kurse Per Femije  

ILC ofron kurse per femije te te gjitha moshave duke i dhene rendesi grupimit sipas niveleve vetem me bashkemoshatare dhe metodave te pershtatura per cdo grupmoshe.

Kurset e femijeve shtrihen gjate gjithe dites,nga e hena ne te shtune ne varesi te orareve te shkolles dhe kerkesave te tyre.Intensiteti i kurseve varet nga sezoni i ndjekjes se tyre.Gjate sezonit veror kurset zhvillohen me intensitet te plote, pese here ne jave dhe brenda veres realizohet mbyllja e nje niveli gjuhesor.Ndersa gjate sezonit dimeror femijet i ndjekin kurset dy here ne jave me nje shtrirje 8-mujore te nivelit.Ky intensitet mundeson marrjen e njohurive ne menyre graduale pa i renduar femijet dhe pa i penguar ato me pergatitjet e shkolles apo privuar ato nga aktivitetet e tyre jashteshkollore. 

Kurset ofrohen me cmime shume konkuruese per ore mesimi.

Pagesa kryhet me 4 keste.

Te gjithe mesuesit e gjuheve te huaja kane kryer Master per Mesuesi,si dhe jane te pajisur me nje sere kualifikimesh te perftuara gjate punesimit ne qendren tone.