CAMBRIDGE ESOL

ILC

Cambridge English

Cambridge English (also known as ESOL) is a department of Cambridge University. Their English exams Proficiency (CPE)Advanced (CAE)First (FCE)Preliminary (PET) and Key (KET) are recognised around the world by thousands of employers, universities and government ministries as proof of ability to use English.

Cambridge developed the IELTS exam in conjunction with the British Council and IELTS Australia.

Cambridge ESOL have a range of business English examinations including BULATS and BEC.

Cambridge ESOL also helped to develop the Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) — an internationally recognised level of language ability.

Please click on the name of the exam to find out more about it, and access the free practice tests.

Cambridge English exams 
IELTS - International English Language Testing System

First (FCE) - First Certificate in English (B2)

Advanced (CAE) - Certificate of Advanced English (C1)

Proficiency (CPE) - Certificate of Proficiency in English (C2)

Preliminary (PET)PET for Schools - Preliminary English Test (B1)

Key (KET) - Key English Test (A2)

BEC - Business English Certificates (B1, B2, C1)

BULATS - Business Language Testing Service

Find out more about Cambridge ESOL by visiting their web site.

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...