TOEIC -TEST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION

ILC

The TOEIC® exam

The Test of English for International Communication is produced by ETS® (Educational Testing Service).

TOEIC test questions are based on real-life work settings in an international environment (meetings, travel, telephone conversations, etc). 

What is the TOEIC® test like?
There are two separate parts to the TOEIC test. You can do one or both parts.

  1. The Listening and Reading test is a paper and pencil test that takes 2.5 hours and is taken at a test centre.
  2. The Speaking and Writing test is an online test that is taken in a test centre and takes 90 minutes. The Speaking and Writing test is a new test which is only available in some countries.

What about scores?
The TOEIC Reading and Listening gives a score between 10 and 990:

  • 905 - 990 International Proficiency
  • 785 – 900 Working Proficiency Plus
  • 605 – 780 Limited Working Proficiency
  • 405 – 600 Elementary Proficiency Plus
  • 255 – 400 Elementary Proficiency
  • 185 – 250 Memorised Proficiency
  • 10 – 180 No Useful Proficiency

TOEIC Speaking and Writing tests are scored out of 200.

Click here to see a table comparing the different exams related to their CEF level.

How much does it cost to take TOEIC?
Fees are set by test centres. Expect to pay around $85 USD for each component (Listening and Reading / Speaking and Writing).

TOEIC Bridge is an easier version of the exam.

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...