Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme nga te gjithe banoret e zones dhe jo vetem,pasi te gjitha linjat urbane kane qendrim autobusi pak metra nga qendra e kurseve.  

Mesimdhenia kryhet ne ambjente mjaft komode te pajisura me te gjitha mjetet e nevojshme bashkekohore per nje zhvillim te kompletuar dhe efikas te oreve mesimore. Klasat kane ndricim dhe ajrim natyror,sistem ngrohje-ftohje te kondicionuar,pajisje audio,Multi Media Room qe ofron nje game te gjere praktikash dhe trainimesh kompjuterike per te gjitha nivelet gjuhesore dhe testimet specifike.