PTE - PEARSON TEST OF ENGLISH

ILC

Pearson Tests of English (PTE)

The following tests are available from Pearson:

The Pearson Test of English Academic
PTE Academic is a computer-based academic English language test aimed at non-native English speakers wanting to study abroad. It tests Reading, Writing, Listening and Speaking. There is one multi-level test.

Please click here to see further information and free practice tests for the PTE Academic test.


The Pearson Test of English General
(Formerly The London Test of English, these are designed to reward positive achievement in English language learning. The tests consist of two parts: a written paper and an interview. 

There are six levels of the General test. Each level is set at one of the CEFR levels.

Please click here to see further information and free practice tests for the PTE General tests.

 

How do the PTE General and Academic tests compare to other exams?
Click here to see a comparison table.

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...