Frengjisht

ILC

ILC ofron kurse te gjuhes franceze me metoda bashkekohore dhe mesues te kualifikuar,individuale dhe ne grup,me intensitet 2,3 ose 5 here ne jave.

Ofrojme ore konsultimi per te perforcuar njohurite e marra ne shkolle.

Ofrojme kurse pergatitore per mbrojtjen e gjuhes Franceze:

TFI

DELF

TCF

TEF

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...