Gjermanisht

ILC

ILC, prej 15 vitesh tashme,ofron kurse cilesore te gjuhes Gjermane. Metodat me te fundit te botimeve HUEBER mundesojne progresin e studenteve nga nivelet baze A1,A2,B1,B1+ deri ne ato te avancuara B2,C1,C2.Programet jane me intensitete te ndryshme(2.3 ose 5 here ne jave)ne varesi te  grupmoshave dhe interesave.Mesimi zhvillohet ne grupe te vogla 2-5 persona,si dhe mesim intensiv individual per te interesuar me kerkesa te vecanta.Sigurisht cmimet jane mjaft konkuruese dhe ekonomike me mundesi pagimi me keste.

Ofrojme kurse pergatitore per mbrojtjen e gjuhes Gjermane:

Test DAF

 

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...